Bekker & de Vries
Beijneslaan 53
(ingang aan de Vennelaan) 1947 HK Beverwijk
info@bekkerendevries.nl

Keukens

De afgelopen jaren is het ontwerpen, maken en plaatsen van keukens ons specialisme geworden. Het feit dat wij het gehele proces van begin tot eind realiseren is onze klanten goed bevallen. Wij hebben een netwerk van specialisten op diverse vakgebieden die wij inzetten om uitgebreide verbouwingsprocessen te laten slagen. Tenslotte bieden wij een goede naservice.

Het proces begint met een gesprek waarin de wensen en eisen waaraan de keuken moet voldoen kunnen worden vastgesteld. Er wordt gekeken naar de ruimte en materiaalgebruik. Hoe kan je op een efficiente manier gebruik maken van die ruimte? En hoe kan je daarin iets unieks tot stand laten komen? Ook de keuze van de apparatuur kan bepalend zijn voor het ontwerp. Bekker&deVries kan u op alle fronten adviseren en denkt met u mee. 
Inbouwapparatuur uitzoeken kan een hele klus zijn. Dankzij afspraken die wij hebben gemaakt met de keukenloods kunt u via de link op deze pagina uw apparatuur uitzoeken tegen de scherpste prijzen. Bekker&deVries zorgt voor de verdere afhandeling.
Overige zaken zoals het verwijderen van de oude keuken, het plaatsen van een aanbouw, het verwijderen van een bestaande muur, het plaatsen van een stalen balk, het aanleggen van nieuwe leidingen, vloerverwarming, electra, het stuken, tegelen, schilderen, etc. komen ook aan bod. Als hoofdaannemer dragen wij zorg voor het goed verlopen van deze werkzaamheden.

Aan de hand van het eerste gesprek wordt een ontwerp gemaakt, dit wordt in een tweede gesprek toegelicht en waar nodig gewijzigd. Er kan in dit stadium ook al een prijsindicatie worden gegeven. Als u tevreden bent met het uiteindelijke ontwerp wordt er een specifieke offerte samengesteld en is het aan u om de knoop door te hakken.