Bekker & de Vries
Beijneslaan 53
(ingang aan de Vennelaan) 1947 HK Beverwijk
info@bekkerendevries.nl

Het bedrijf

Bekker&deVries is een meubel- en interieurbouwbedrijf gevestigd te Beverwijk. Met samen ruim dertig jaar ervaring in het vak, zijn wij in 2007 gestart als zijnde een V.O.F.

Een product of project van het schetsblok tot en met het afleveren/opleveren bij de klant, op onze manier, dat is de uitdaging die wij graag aangaan. Onze werkplaats heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m², hier worden de meeste producten op maat gemaakt. Indien mogelijk worden deze in de werkplaats opgesteld om te zien of alles goed past en om de klant de gelegenheid te geven langs te komen en het product te aanschouwen.
Dat we verschillende soorten klussen aannemen, heeft ons de afgelopen jaren een diversiteit aan werk opgeleverd. Van het maken van keukens en kastenwanden tot het maken van meubels, van het begeleiden van renovatieprojecten en het uitvoeren daarvan tot het verrichten van diverse timmerwerkzaamheden.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf dat is opgenomen in het bedrijvenregister van het SH&M te Woerden. Wij zijn van mening dat onze betrokkenheid bij het opleiden en begeleiden van leerlingen in het meubelmakersvak noodzakelijk is. Het geeft ons ook voldoening om betrokken te zijn bij de leerweg die een leerling neemt, en de vooruitgang te kunnen waarnemen.